MAVZU: OLIY TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMI VA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI TAHLILI - Qahramonov Og'abek Izzat o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida zamonaviy ta’lim texnologiyalarini qo‘llashning pedagogik asoslari tahlil qilingan. ta’lim jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanish usullari ko‘rsatilgan. masofaviy ta’lim, interaktiv metodlar va multimedia vositalarining ahamiyati yoritilgan. zamonaviy texnologiyalar talabalarning mustaqil ta’lim olish ko‘nikmalarini rivojlantiradi.