INGLIZ TILI O’RGANAYOTGAN O’QUVCHILARDA LEKSIK BOYLIKNI OSHIRISHDA METODIK YONDASHUVLAR VA TUSHUNCHALAR - Azimova Mohinur Murodjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan Ingliz tilini o’rganayotgan boshlang’ich sinf o’quvchilari va maktabgacha yoshdagi bo’lgan bolalarda til ko’nikmalarini rivojlantirish haqida tushunchalar va metodik tahlil ko’rsatmalar berilgan. Til o’rganayotgan o’quvchilarning o’rganish darajasi leksik, didaktik, metodik, psixologik jihatdan ham o’rganish ko’nikmasi o’rganib chiqilgan. Maktabgacha va boshlang’ich sinf o’quvchilarini leksik til ko’nikmalarini shakllantirish va rivojlantirish ko’rsatilgan.