DAVLAT VA TA`LIM XIZMATLARIDA MERITOKRATIYA, “KARYERA MODELI”NI QO`LLASH ORQALI IQTISODIY SAMARADORLIKNI OSHIRISH OMILLARI - ERGASHEV TOLIBJON ESHQOBILOVICH (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Davlat va ta`lim xizmatlarida meritokratiya hamda “Karyera modeli”ni qo`llash orqali uning iqtisodiy samaradorligini oshirish, iqtisodiyot va xizmat ko`rsatishning barcha sohalariga sifatli kadrlar etishtirish, ularni amaliyotga joriy etish va qo‘llash hal qiluvchi ahamiyatga ega ekanligi ilmiy tahlil qilingan.