BOLALAR STOMATOLOGIYASIDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR - O’ktamova Shaxnozabonu (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya; Ushbu maqolada bolalar stomatologiyasida qo‘llaniladigan psixologik yondashuvlar, ularning turlari, samaradorligi va zamonaviy texnologiyalar yordamida bolalarda qo‘rquvni kamaytirish yo‘llari tahlil qilindi. Maqolada shuningdek, ota-onalarning roliga ham alohida e’tibor qaratildi.