BOLALAR INTELLEKTINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Karimova Navbaxar Mahmudjanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: intellekt - bu fikrlash, o’rganish, muammolarni hal qilish, mantiqiy xulosalar chiqarish va yangi vaziyatlarga moslashish qobiliyatidir. Bolaning intellektual rivojlanishi uning kelajakdagi muvaffaqiyati, o’qishdagi natijalari va hayotdagi yutuqlari uchun muhim asos bo’lib xizmat qiladi.