VOLEYBOL SPORT TURI MISOLIDA BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA O’QITUVCHILARINING KASBIY FAOLIYATLARIDA INNOVATSION KLASTER METODINI QO’LLASH SAMARADORLIGI - Boltayev Shamshodjon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bo’lajak jismoniy tarbiya o’qituvchilarining kasbiy faoliyatida Klaster usulini innovatsion yondashuv asosida qo’llash, shuningdek, u orqali voleybolchilarning texnik mahoratini oshirish, o’quv jarayonini samarali tashkil etish to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.