MAJBURIY SO‘YILGAN HAYVONLARDAN OLINGAN MAHSULOTLARNI VETERINARIYA SANITARIYA EKSPERTIZASI - O‘rinova Moxira Baxromjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qishloq xo‘jalik hayvonlarini so‘yish mumkin bo‘lmagan hollarda va majburiy so‘yiladigan hayvonlar hamda majburiy so‘yilgan hayvonlar go‘shti va go‘sht mahsulotlarini sanitariya jihatdan baholash va sotishga chiqarish jarayonlariga qo`yiladigan talablar tahlil qilingan. Go‘shtni saqlash jarayonida sodir bo‘ladigan o‘zgarishlar, shartli yaroqli go‘shtni zararsizlantirish usullari ham keng tarzda bayon etilgan.