LABORATORIYA SHAROITIDA QAYRAG‘OCH URUG‘LARINING UNUVCHANLIK KO‘RSATGICHLARI - Xolto‘raev Sharofiddin Chorievich; Sultonov Xumoyun Mahmudjon o‘g‘li; Saloxiddinov Ergashboy G‘iyosiddin o‘g‘li; Mirzabay Kabulovich Sabirov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Farg‘ona vodiysi viloyatlari o‘rmon xo‘jaliklari tomonidan tayyorlanayotgan qayrag‘och urug‘larining laboratoriya sharoitida unuvchanlik ko‘rsatgichlari aniqlanib, urug‘larini hududlar kesimida unib chiqishi foizlarda va unib chiqish sifat ko‘rsatgichlari haqida ma’lumorlar keltirib o‘tilgan