IJTIMOIY LOYIHALARNI RAQAMLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH MASALALALARI. - Sharipov Behzod Shavkatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy loyihalarning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, ularning raqamlashtirish orqali yanada samarali amalga oshirilishi imkoniyatlari, mavjud muammolar va ularni hal qilish yo‘llari yoritiladi. Ijtimoiy loyihalarni raqamli texnologiyalar orqali boshqarish natijasida erishilayotgan natijalar, axborot texnologiyalarining ijtimoiy sohadagi o‘rni va zamonaviy yondashuvlarning samaradorlikka ta’siri tahlil qilinadi.