IJTIMOIY LOYIHALARNI RAQAMLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH MASALALALARI - Sharipov Behzod Shavkatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy loyihalarni raqamlashtirish orqali ularning samaradorligini oshirishning dolzarb masalalari ko‘rib chiqiladi. Raqamli texnologiyalarning joriy etilishi ijtimoiy sohadagi muammolarni bartaraf etish, resurslardan unumli foydalanish va fuqarolarning hayot sifatini yaxshilash imkoniyatlarini beradi. Maqolada raqamlashtirishning afzalliklari, duch kelinadigan to‘siqlar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.