TA’LIMNI BAHOLASHDA INNOVATSION YONDASHUV, PIRLS BAHOLASH DASTURI - Doʻsiyorova Shaxnoza Zokirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada taʻlimning mamlakat taraqqiyotidagi oʻrni, taʼlim sifatini oshirish va uni baholashga innovatsion yondashuvlarning ahamiyati qisqacha bayon etilgan.