INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARI: GIBRID TA’LIM MAZMUN-MOHIYATI - Matquliyev Jasurbek Davlatnazar o‘g‘li; Xudayorova Zebuniso Otanazarovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim tizimida bugungi davrda eng dolzarb ta’lim turlaridan biri hisoblanmish Gibrid ta’lim tizimi, uning qulayliklari hamda kamchiliklari tahlili yoritilgan.