OʻTKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ASARIDAGI OBRAZLAR TALQINI. - Ollayorova Feruza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola oʻzbek adibi Oʻtkir Hoshimovning”Ikki eshik orasi”asaridagi obrazlar talqini haqida fikr yuritish asar ma’naviyati,psixalogik chuqurligi va ijtimoiy tahlilini hisobga olgan holda juda qiziqarli. Bu asar zamon va jamiyat tasviri orqali har bir obrazning oʻziga xos va ichki kurashini ochib beradi.