“IELTS IMTIHONI VA UNING TA’LIM TIZIMIDAGI O’RNI” - Durdona Zaynobiddinova Nurillo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqola IELTS imtihoninig ta’limda o’rni va ahamiyati, uning tuzilishi va baholash mezonlari haqida va albatta xalqaro va milliy ta’lim muassasalarida qanday ahamiyat kasb etgani haqida fikr yuritiladi. IELTS imtihoni talabalar va mutaxasislarga qanday imkoniyatlar yaratayotgani va O’zbekiston ta’lim tizmidagi roli hamda IELTSning ta’lim sifatiga ta’siri va istiqbollari haqida ko’rib chiqiladi.