TA’LIMDA SUN’IY INTELLEKT: SMART O‘QUV DASTURLARI - BOZOROV AVAZBEK YUNUS O‘G‘LI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Mazkur maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining ta’lim sohasiga ta’siri va smart o‘quv dasturlari orqali ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt asosida ishlovchi interaktiv ta’lim platformalari, moslashtirilgan o‘quv usullari va avtomatlashtirilgan baholash tizimlari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, ushbu texnologiyalarning afzalliklari va cheklovlari ham ko‘rib chiqiladi.