YOZMA ISH VA UNING TURLARI - Nurboyeva Gulnoza Eliboyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Yozma ish – bu yozuv orqali amalga oshiriladigan har qanday faoliyat boʻlib, u taʼlim, ilmiy tadqiqotlar, adabiy yaratish va kundalik hayotda keng qoʻllaniladi. Ushbu maqolada yozma ishning asosiy turlari, ularning xususiyatlari va ahamiyati tahlil qilinadi. Bundan tashqari, yozma ishning inson faoliyatidagi roli ham muhokama qilinadi.