YOZMA ISH TURLARINING DIDAKTIK AHAMIYATI VA ULARNING TA’LIM JARAYONIGA TA’SIRI. - Qurbonova Zarnigor (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yozma ish turlarining didaktik ahamiyati va ularning ta’lim jarayoniga ta’siri o‘rganilgan. Yozma ishlar o‘quvchilarning mantiqiy tafakkurini rivojlantirish, mustaqil fikrlashini shakllantirish va bilimlarini mustahkamlashda muhim vosita sifatida qaraladi. Tadqiqot davomida yozma ishlarning ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilinib, turli usullar orqali ularni yanada takomillashtirish yo‘llari taklif etiladi.