TARBIYACHI PEDAGOGLARDA MENEJEMENTLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI. - Rasulxo ‘jayeva Madina Axmadjonovna; Mirzayeva Zilola (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada pedagog faoliyatining usullari, metodlarining metodologiyasi haqida so’z yuritilib maktabgacha ta’lim tashkilotida ta’lim-tarbiya, o‘quv mashg‘ulotlarini turli o‘yinlar asosida tashkil etilishi jarayonini MTT direktorlari tomonidan nazorat qilish, kuzatish va analiz qilishi muhimligi bayon etilgan.