MAXSAR (CARTHAMUS TINCTORIUS L) O’SIMLIGINING XALQ XO’JALIGIDAGI VA TIBBIYOTDAGI O’RNI. - Amonova G.R; Raxmonov Komiljon. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Maqolada Maxsar o’simlikining foydali xususiyatlari, ularning tarkibidagi moddalar va ularning xalq xo’jaligidagi va tibbiyotdagi o’rni to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.