SUN’IY INTELEKT VA UNING TA’LIMDAGI MUHIM AHAMIYATI - Bebitova Marjona; Abdusayidova Fotima; Egamberdiyeva Ma'suda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda rivojlanib borayotgan sun’iy intelekt va ta’lim tizimida sun’iy intelekt haqida foydalanish, sun’iy intellektini ta’limda qo’llashning ijobiy va salbiy tomonlari, sun’iy intellektning taraqqiy etishi, sun’iy intellekt rivojlanishi tezlashgan sari kasbiy faoliyatlar ham asta- sekin kamayib borishi haqida to’liq bayon qilingan.