MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TILLARNING O’RGATILISH AFZALLIKLARI - Nomozova Sarvinoz Faxriddin qizi; Nurimbayeva Go’zal Vahob qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga tillarning o’rgatilish afzalliklari haqida so’z borgan. Maqolada maktabgacha yoshda til o‘rganishning psixologik va pedagogik jihatlari ham yoritilib, samarali metodlar va yondashuvlar tavsiya etiladi. Erta yoshda o‘zlashtirilgan tillar bolaning akademik yutuqlariga ijobiy ta’sir ko‘rsatishi va kelajakdagi imkoniyatlarini kengaytirishi ta’kidlanadi.