POZITIVLIKNING PSIXOLOGIYADAGI OʻRNI VA AHAMIYATI - Shamurzayeva Muqaddas Xudoykulovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqola ijobiy psixologiya va pozitiv kayfiyat nazariyasi va salomatlikni saqlab qolishda psixologik omil sifatida amaliy qo’llash hamda hayotiy stressni bartaraf etishga asoslanadi.