YOZMA SAVODXONLIKNI OSHIRISHDA INSHONING O‘RNI - Bo’ranova Rushana (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktablarda yozma savodxonlikni oshirishda o‘quvchilarning ona tili va adabiyot darslarida tashkil etiladigan insholarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.