BOSHLANG’ICH TA’LIMDA O’YIN ASOSIDA O’QITISH METODLARI - Qosimov Farruxbek Qosimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlang’ich ta’limda o’yin asosida o’qitish metodlarini tahlil qiladi. O’yinlar ta’lim jarayonini qiziqarli va samarali qilishda muhim rol o’ynaydi. Maqolada ta’limiy o’yinlar, rol o’ynash o’yinlari, viktorinalar va guruh o’yinlari kabi metodlar keltirilgan. O’yinlar orqali o’quvchilarning motivatsiyasi, ijodiy fikrlash va jamoaviy ko’nikmalari rivojlanishi ta’kidlangan. Maqola o’qituvchilarga darslarda o’yin metodlarini qo’llash orqali o’quvchilarning bilimlarini yaxshilashda yordam berishga qaratilgan.