AKSIYADORLIK JAMIYATLARINING MOLIYAVIY NATIJALARINI BAHOLASH - Babajonova Rahima Ro'zmat Qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Aksiyadorlik jamiyatlarining moliyaviy natijalarini baholash, ularning boshqaruv samaradorligini va rivojlanish potensialini aniqlashda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada aksiyadorlik jamiyatlarining moliyaviy holatini tahlil qilish metodlari, bu jarayonda qo’llaniladigan ko’rsatkichlar hamda natijalarni tahlil qilishga oid asosiy yo‘nalishlar ko‘rib chiqilgan. Maqola akademik adabiyotlar va amaliy tadqiqotlar asosida yozilgan bo‘lib, u biznes sohasidagi mutaxassislar va talabalarga foydali material sifatida xizmat qilishi mumkin.