UMUMTA’LIM MAKTABLARINI BOSHQARISHDA TA’LIMNI QO’LLAB QUVVATLASHNING KONTSEPTUAL ASOSLARI - Masharipov J.R.; Ortiqov O.A. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolada umumta’lim maktablarini boshqarishda ta’limni qo‘llab- quvvatlash texnologiyalarining kontseptual asoslarini o‘rganish, innovatsion yondashuvlar, raqamli texnologiyalarining ta’lim jarayoniga integratsiyalashuvi tahlil qilinadi. Umumta’lim maktablarini boshqarishda ta’limni qo‘llab-quvvatlashning asosiy tamoyillari, samaradorligini oshirish yo‘llari va innovatsion texnologiyalar yordamida ta’lim sifati va boshqaruv jarayonlarini takomillashtirish istiqbollari bo’yicha tavsiyalar berilgan. Shu bilan birga, maktab rahbarining boshqaruvdagi o‘rni va ta’lim jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan.