VATANPARVARLIK YUKSAK BURCH - Boltayeva Gulnoza Raxmatullayevna; Alimbayev Muxammadali Azamatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yoshlarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalash usullari, vatan tushunchasi va yoshlarda zarur bilim, ko‘nikma, mahorat va mustahkam irodani, yuksak ma’naviy-axloqiy fazilatlarni shakllantirishga qaratilgan