NOYOB ISTE’DOD SOHIBI, BUYUK IJODKOR - ALEKSANDR FAYNBERG - Rashidova Ruxshonaxon Rustamjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mashhur shoir va ijodkor Aleksandr Faynbergning hayoti va ijodi batafsil tahlil qilinadi. Uning adabiyotga qo‘shgan hissasi, she’riyatidagi asosiy mavzular va badiiy uslubi haqida fikr yuritiladi. Faynberg she’riyatining falsafiy mazmuni, lirizm va poetik uslublari, shuningdek, uning ijodiy merosi ham tahlil qilinadi. Maqolada shoirning ayrim she’rlari ham keltirilib, ularning tahlili beriladi.