ҲУЖЖАТЛАРНИ ТЕХНИК ЭКСПЕРТИЗАСИ БЎЙИЧА ҚАЙТА ЭКСПЕРТИЗА ЎТКАЗИШНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - Собиров Фурқат Бахромбой ўғли (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада ҳужжатларни техник экспертизаси бўйича қайта экспертиза ўтказиш жараёнида юзага келаётган айрим бахсли ҳолатлар таҳлили амалга оширилиб, ушбу муамоли ҳолатларни бартараф этишга қаратилган асослантирилган таклифлар ишлаб чиқилган.