BOLALARDA O'YNAYMIZ O'RGANAMIZ METODIDAN FOYDALANISH - Boykulova Aziza Muxiddinovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bolalarda o'ynaymiz, o'rganamiz metodi – bu ta'lim jarayonida o'yin  va  o'rganishni  birlashtiradigan  innovatsion  yondashuvdir.  Ushbu  metod, bolalarning  o'z-o'zini  rivojlantirishiga,  ijodkorlik  va  muammolarni  hal  qilish qobiliyatini  oshirishga  yordam  beradi.  Bolalar  o'yin  orqali  ko'plab  ko'nikmalarni egallashadi, shu jumladan ijtimoiy ko'nikmalar, mantiqiy fikrlash, va jismoniy faoliyat.