JARROHLIK STOMATOLOGIYASI VA DENTAL IMPLANTOLOGIYA - Suvonov Kayum Jaxonovich; Aslonova Gulnora Baxshilloyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Jarrohlik  stomatologiyasi  va  dental  implantologiya  zamonaviy tibbiyotning  eng  rivojlangan  sohalaridan  biridir.  Ushbu  maqolada  og'iz  bo'shlig'i kasalliklarini jarrohlik usullari orqali davolash, shuningdek, dental implantlar kiritish texnologiyalari va ularning ahamiyati o'rganilgan. Maqola talabalarga, shifokorlarga va umumiy auditoriyaga tegishli bo'lgan nazariy va amaliy masalalarni yoritadi.