MASOFALI O’QITISHNING NAZARIY VA DIDAKTIK ASOSLAR - Beysenov Kenjabay Sarsanbayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  masofali  o’qitishning  nazariy  va  didaktik asoslarining  muhim  jihatlari  ko’rsatib  o’tilib,  amaliyot  tajribalariga  tayangan  holda ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar berilgan.