ALOHIDA TAʼLIM EHTIYOJLARI BOʻLGAN HAR BIR BOLANING INKLYUZIV TAʼLIM OLISH HUQUQINI TAʼMINLASHGA QARATILGAN CHORA -TADBIRLARNI AMALGA OSHIRISH - Abdumoʻminova Gulmira Aziz qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada alohida taʼlim ehtiyojlari boʻlgan har bir bolaning inklyuziv taʼlim olish huquqini taʼminlashga qaratilgan chora tadbirlar yoritib beriladi. Zero,  imkoniyati  cheklangan  bolalarni  ilm  olishi  uchun  zarur  yordam  berish  biz pedagoglarning zimmasidadir.