MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OILA BILAN ISHLASH - N.M.Kayumova; M.Umbarova; O.Xoldorova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  oila  bilan  ishlashning dolzarbligi  va  samaradorligi  tahlil  qilinadi.  Oila  va  ta’lim  muassasasi  o‘rtasidagi hamkorlik bolalarning har tomonlama rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi ochib beriladi. Shuningdek, ota-onalar bilan ishlashning samarali shakllari va usullari tavsiya etiladi.