MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI VA MAKTAB DASTURLARIDAGI IZCHILLIK - N.M. Kayumova; M. Rahimjonova; S. Sharipova; R.Abdullabekova (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlari  va  boshlang‘ich  maktab dasturlari  o‘rtasidagi  izchillikning  ahamiyati  yoritilgan.  Bolalarning  akademik  va psixologik rivojlanishida izchil ta’lim  jarayonining o‘rni, muammolar va ularni hal qilish  yo‘llari  ko‘rib  chiqiladi.  Shuningdek,  samarali  metodik  yondashuvlar  va hamkorlik tamoyillari haqida fikr yuritiladi.