MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OILA BILAN ISHLASH - N.M. Kayumova; F.To’ymurodova; S.Rahmonova. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  oila  bilan  ishlashning dolzarbligiahamiyati,  shakllari  va  samaradorligi  samarali  usullari  tahlil  qilinadi. OilaOta-onalar va ta’lim muassasasipedagoglar o‘rtasidagi hamkorlik bolalarning har tomonlama  rivojlanishiga  qanday  ta’sirakademikpsixologik  rivojlanishidata’lim jarayonining  o‘rni,  muammolar  va  ularni  hal  qilish  yo‘llari  ko‘rsatishi  ochib beriladi.yoritiladi.  Shuningdek,  ota-onalar  bilan  ishlashning  samarali  shakllari  va usullari tavsiya etiladi.amaliysamarali metodik yondashuvlar va hamkorlik tamoyillari haqida fikr yuritiladi