MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTIDA OILA BILAN ISHLASH - N.M.Kayumova; N. Nishonboyeva; M. Ergasheva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya  Mazkur  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  oila  bilan samarali ishlash masalalari ko‘rib chiqiladi. Oila va ta’lim  muassasalari o‘rtasidagi hamkorlik bolaning har tomonlama rivojlanishiga ta’sir ko‘rsatadi. Tadqiqot natijalari asosida ota-onalar bilan ishlashning asosiy metodologik yondashuvlari, chet el tajribasi hamda samaradorlikni oshirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.