BOSHLANG’ICH TA’LIMDA TABIIY FANLAR DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Alimardonova Mo’tabar Xolmo’minovna; Jalilova Kumush Bekzod qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitishda axborot  texnologiyalari  vositalaridan  foydalanishning  ahamiyati  haqida  to‘xtalib o‘tilgan.