GOSPITAL PEDAGOGIKAGA JALB ETILUVCHI KASALLIKLARNING KLINIKASI, DAVOLASH BOSQICHLARI, ALOHIDA XUSUSIYATLARI VA PRAGNOZI - Raxmonqulova Marjona Elyor qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  gospital  pedagogika  fanining  asosiy tushunchalari,  uning  mohiyati  va  ahamiyati  yoritilgan.  Shuningdek,  gospital pedagogikaning asosiy vazifalari, tamoyillari va zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni haqida  batafsil  ma’lumot  berilgan.  Tadqiqot  natijalari  gospital  pedagogika rivojlanishining istiqbollari hamda ushbu sohadagi zamonaviy yondashuvlarni yoritib beradi.