BO’LAJAK BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARINI TAYYORLASHNING PEDAGOGIK LOYIHASI - Eshpulatov Shakir Nabievich; Rasulova Mastura Adilovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аnnotasiya:  Maqolada  oliy  o’quv  yurtlaridagi  o’quv  jarayonida  bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarini tayyorlashning pedagogik loyihasi yoritilgan bo’lib, unda  ta’lim  sifati  ko’rsatkichlari  aniqlash,  uning  pedagogik  shartlarining  majmuy, talabalarning kognitiv faoliyatini tashkil etish va boshqarish tamoyillari ochib berilgan.