TURKIYADA TIL SIYOSATI - Tursunov Mirzohid, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada Turkiyada amalga oshirilgan til siyosati haqida qisqacha fikr mulohazalar bayon qilingan. Shuningdek, mamlakatda turk tiliga bo‘lgan e’tibor, tilni soddalashtirish,  terminlarni  turkiylashtirish,  ta’lim,  turk  tili  ta’limi,  ta’lim  siyosati haqida fikr mavjud.