MUSTAMLAKA DAVRIDA AQSH TIL SIYOSATI - Qudratova Sayyora Ziyadulla qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  AQSHning  mustamlaka  davridagi  til  holati, ingliz  tilining  bu  davlatga  kirib  kelishi,    yoyilishi  hamda  mustaqillik  davrigacha yuritilgan til siyosati haqida fikr boradi.