BOLAJAK TARBIYA FANI O'QITUVCHILARINI AXBOROT OLISH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING SHAKL , USUL, VOSITALARI HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHALAR - Olimova Zarina Ro'zmurotovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bolajak tarbiya fani o‘qituvchilarini axborot olish kompetentligini rivojlantirish,  zamonaviy  ta’lim  jarayonining  muhim  jihatlaridan  biridir. O‘qituvchilarni  axborot  olish  qobiliyatini  oshirish,  ularning  professional rivojlanishiga, o‘quv jarayonining sifatini yaxshilashga va o‘quvchilarga sifatli ta’lim berishga yordam beradi. Ushbu maqolada bolajak tarbiya fani o‘qituvchilarini axborot olish  kompetentligini  rivojlantirishning  shakllari,  usullari  va  vositalari  haqida ma'lumotlar berilgan.