OILA, MAHALLA VA MAKTAB HAMKORLIGINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Saparova Zulfiya Аxmedovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Yurt kelajagi boʻlgan yoshlarning, bolalarning mustaqil va erkin shaxs  sifatida  shakllanishida  oila  ,  mahalla  va  maktab  hamkorligi,  taʼlim-tarbiya jarayonini  har  tomonlama  takomillashtirish  juda  katta  ahamiyatga  ega,  o'zaro hamkorlikni  yanada  mustahkamlanishi  samarali  tashkil  etilishi  yoshlarni  barkamol avlod sifatida kamol topishi uchun zamin bo'ladi.