BOSHLANGʻICH SINFLARDA YANGI METODLARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Isaqova Maftunaxon Rustamjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Boshlang‘ich  sinflarda  yangi  metodlardan  foydalanish imkoniyatlari  ta’lim  jarayonini  yangilash  va  o‘quvchilarning  qiziqishini  oshirishda muhim ahamiyatga ega. Ta’lim sohasida o‘zgarishlar va yangiliklar doimiy ravishda yuz berib turadi, bu esa o‘qituvchilarga yangi pedagogik yondashuvlarni sinab ko‘rish va  o‘z  darslarini  yanada  qiziqarli  qilish  imkoniyatini  beradi.  Zamonaviy  ta’lim metodlari  o‘quvchilarning  bilim  olish  jarayonini  faollashtirish,  ularning  ijodkorlik qobiliyatini  rivojlantirish  va  o‘rganish  jarayonida  mustaqil  fikrlashga  undashga qaratilgan.