VOYAGA YETMAGANLAR O'RTASIDA EKSTREMIZMNING OLDINI OLISH VA UNGA QARSHI KURASH - Abdrimova Bikajon Ko‘palovna; Otajonova Shohida Jaloladdinovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYА Maqola o'rta yoshdagi insonlarning ekstremizmga qarshi kurash va uning oldini olish  bo'yicha  mo'ljalari  ustida  qurilgan.  U  o'rta  yoshdagi  insonlar  o'rtasidagi ekstremizm sabablarini, uning o'qish va uni oldini olish usullarini ko'rib chiqadi.