PSIXOLOG XONASINI TASHKIL ETILISHIDA QULAY IMKONIYATLAR YOXUD XONANING BESH BURCHAKLI GEOMETIRIK SHAKLI - Masharipova Umida Masharipovna; Xudayquliyeva Yulduz Otaboyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Vaqtning  oʻtishi  sayin  borliq  ham  oʻzgarishlar  bilan  boyib bormoqda. Bunday oʻzgarishlar nafaqat borliq balki insoniyat tamadduniga katta taʼsir koʻrsatdi.  Insonlar  oʻz  hayotini  yillar  mobaynida  turli  hayotiy  jarayonlar  va kashfiyotlar bilan osonlashtirish, turli xil qiyinchiliklar va muamolarni bartaraf etish choralarini  muntazam  takomillashtirib  kelinmoqda.  Psixolog  xonasiga  qo’yilgan talablarga innovatsion yondashib, yangicha imkoniyatlardan foydalanish va uni isloh etish bugungi o’zgarishlar va yangi evrilishlarga muvofiqdir.