O’SMIRLIK DAVRI PSIXODIAGNOSTIKASI VA PSIXOKORREKSIYASI - Raxmanova Marhabo Madirimovna; Otajanova Rahima Kadambayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada o'smirlik davrining psixologik xususiyatlari haqda yoritilgan. Shuningdek, o'smirlik davrini o'rganish bo'yicha psixodiagnostik uslublar keltirilgan. o'smirlik  ko'p  jihatdan  insonning  ertangi  kunini  belgilab  beruvchi  muhim  palla hisoblanadi.  Bu  davrda  ota-onalar  farzandlariga  har  doimgidan  ko'proq  e'tibor berishlari kerak.