RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR: MUAMMO VA YECHIMLAR - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Raqamli ta’lim muhitining zamonaviy ta’lim tizimidagi o’rni va ahamiyati kundan-kunga oshib bormoqda. Ushbu maqolada, raqamli ta’lim muhitida pedagogik yondashuvlarning roli, mavjud muammolar, ularni bartaraf etish yo’llari va talabalarning  intellektual  rivojlanishi  uchun  zarur  shart-sharoitlar  ko’rib  chiqilgan. Maqola  asosan  XXI  asrning  yangi  pedagogik  texnologiyalari  va  kiberpedagogika asoslariga tayanadi