ERITIB QOPLASH USUSLLARI ORQALI MASHINA VA MEXANIZMLAR DETALLARINI QAYTA TIKLASHNING SAMARALI USULLARI. - A.A.Abdukaxxarov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  tog’-kon  texnikalarini  ta’mirlashda  yeyilgan detallarni qayta tiklashning samarali usullari to’g’risida batafsil ma’lumot keltirilgan.